Câţi în Hristos v-aţi botezat , în Hristos v-aţi şi îmbrăcat!

Viața parohiei Noiembrie 5, 2012

În aceste vremuri, când natalitatea este atât de scăzută, apariţia pe lume a unei noi vieţi omeneşti este, pe bună dreptate, o mare bucurie şi un adevărat eveniment. Iată, această bucurie au trăit-o, nu de mult şi două tinere familii din parohia noastră. Este vorba de familia Dominte Florin şi Carmen, care au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu o fetiţă, pe Anastasia-Antonia şi familia Puiu Florin şi Elena-Simona, care au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu cel de-al doilea băieţel şi anume Mihail-Mihnea. Fiind două familii creştine, sigur că şi cei doi prunci au fost încreştinaţi, devenind fii şi moştenitori ai împărăţiei lui Dumnezeu.
Prunca Anastasia-Antonia Dominte a fost botezată în ziua de 21 octombrie, având ca naşi pe familia Bicăjanu Cornel-George şi Mariana, din Bicaz – Neamţ.
Celălalt prunc, Mihail-Mihnea Puiu a devenit membru al Bisericii prin botez, în ziua de 27 octombrie, fiind asistat ca naşi de Pr. Vasile-Cristian de la Parohia Buhalniţa-NT şi de familia Daniel şi Daniela Şerban din  Boboteni-Hangu.
Adresăm felicitări atât părinţilor, cât şi naşilor, iar pruncilor le urăm să crească mari şi sănătoşi  şi să aducă bucurie părinţilor şi Bisericii noastre. Dumnezeu să binecuvinteze toate familiile creştine!