Binecuvintează, Doamne, pe cei ce iubesc podoaba casei Tale!

Viața parohiei Noiembrie 5, 2012

 

             În ultimii doi ani, la Parohia Hangu au avut loc mai multe lucrări pentru dotarea bisericii parohiale cu o nouă instalaţie de încălzire şi cu mobilier nou. Astfel, s-a efectuat un sistem de încălzire atât prin pardoseală, cât şi prin calorifere,instalaţii ce pot funcţiona fie simultan, fie separat. Pentru funcţionarea  acestor instalaţii a fost reamenajat punctul termic, care s-a dotat cu două centrale termice pe lemne cu puffer şi cu toate celelalte echipamente necesare bunei funcţionări. Încălzirea prin pardoseală a necesitat turnarea unei şape noi, care apoi a fost placată cu granit, pe întreaga suprafaţă de 150 mp. Noua pardoseală a fost apoi impodobită cu traverse noi.
         De asemenea, pentru că biserica nu avea străni pentru credincioşi decât în naos, s-au făcut străni noi din stejar sculptat pentru întreaga biserică, adică un număr de 76 de bucăţi.
           Toate aceste lucrări s-au realizat exclusiv din donaţiile făcute de enoraşii parohiei noastre. De aceea şi pe acestă cale adresăm mulţumiri tuturor ostenitorilor, miluitorilor şi binefăcătorilor bisericii noastre, rugând pe Bunul Dumnezeu să scrie numele lor în cartea vieţii veşnice.
                                                                                                                                                                                                                        Preot paroh Ioan Simiraş